Abutt

Mina tankar om min vardag och andra balla happenings ! I de värmländska skogarna håller Jag till och allt handlar om Mig, Mig, Mig. Och denna bloggen läses enbart av min nära och kära – så varför skulle Jag behöva presentera Mig ?

Okej då. Jag; det är Tess. Jag är i mina bästa år just nu, 25 dvs. Jag bor i Karlstad, jobbar som personlig assistent och även som timvikarierande vårdbiträde inom äldreomsorgen. Jag och min kära mor har vårat stall på sköna gröna Hammarö, vilket vi har haft sedan 1998 om jag inte minns fel.

Där, i det lilla stallet på Torp uppfostrades jag stenhårt av min första ponny Wanja. Jag överlevde ponnyåren på rent flyt, jag måste vara världens mest tursamma människa då ponnyn var det ondaste och slugaste som någonsin satt sina små välformade hovar på denna jord (må hon vila i frid). Hästarna som följts under och efter Wanjas tid var mina mostrars halvblod Pava, en fuxdam med alldeles för korta framben och ett jävla taskigt humör, en svart travare som vi kallade Bosse och som var mina föräldrars lille kelgris, Antik – min första egna unghäst och hans polare Nanna, en ettrig shettisflicka som åt barn till förrätt. Sedan köpte vi Harry i maj 2011 efter några års uppehåll (då jag jobbat utomlands med hästar).

Harry alltså. Jag skulle kunna prata och skriva i timtal om denna lilla brungrå, snebläsade, dressyrstammade guldklimp till häst som vi hittade i ett salustall utanför Jönköping. Vad jag än skriver för hemskheter i bloggen om honom så är han det bästa som finns. Hugh Grant heter han i passet, född 1/5 2008 efter Rambo med Cyrano som morfar. Det är nästan enbart Harry bloggen handlar om, förhoppningsvis om tävling och träning nu när han är tillräckligt gammal. Enjoy !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s